PING na HPE Technology and Solutions Summit 2019

Objavljeno:  15.03.2019
Objavljeno:  15.03.2019

HPE TSSPING Software and Services ove godine prisustvuje na HPE Technology and Solutions Summit 2019. koji se održava u Parizu, od 12. do 15. marta 2019. godine.

HPE Technology and Solutions Summit je HPE-ov najveći godišnji tehnički transfer znanja u Evropi, Bliskom Istoku i Africi. Događaj pruža priliku unaprijeđenja znanja i vještina o kompletnom HPE proizvodnom i uslužnom portfoliu kroz niz tehničkih sesija i praktičnih laboratorija.

„PING je preko dvadeset godina partner sa HPE-om i kontinuirano se edukujemo i razvijamo sa ciljem da naše klijente podržimo u razvoju poslovanja korištenjem naprednih tehnologija. Izabrali smo učestvovati na ovogodišnjem HPE Sumitu jer je to jedinstvena prilika da se upoznamo sa glavnim trendovima u industriji, te unaprijedimo znanja i vještine potrebne za implementaciju savremenih HPE rješenja. Posebno je interesantna transformacija poslovanja kroz implementaciju hibridnih i softverski definisanih rješenja, jer ove strategije postaju sve interesantnije i domaćim kompanijama“ izjavio je Emir Harbinja, direktor sektora usluga firme PING.