Idealni balans sigurnosti – prijavite se bilo kada, bilo gdje, s bilo kojim uređajem!

Objavljeno:  18.05.2016
Objavljeno:  18.05.2016


HIDPING i HID Global su u srijedu, 18. maja 2016., u Hotelu Sarajevo održali event na kojem su prezentirali i demonstrirali rješenja na polju zaštite identiteta i autentikacije.

U današnjem digitalizovanom svijetu pravi je izazov održati balans između sigurnosti informacionih sistema i tehnologija, te korisničkih zahtjeva za jednostavnošću i udobnošću korištenja istih. Na događaju su prezentirana rješenja za upravljanje i zaštitu identiteta korisnika web aplikacija, sa fokusom na osiguranje aplikacija preko kojih se realizuju finansijske transakcije, te rješenja za univerzalni korporativni ID za logički i fizički pristup, koja imaju za cilj da zaposleni sa jedinstvenom karticom pristupaju radnom prostoru i softverskim aplikacijama.

HID Global je svjetski lider na polju kreiranja, upravljanja i zaštite identiteta. Oni osiguravaju identitet milionima korisnika širom svijeta u različitim industrijskim sektorima. Prepoznati su po robusnom kvalitetu i dizajnu proizvoda, te industrijskom liderstvu.

PING je dugogodišnji partner i implementator rješenja kompanije HID Global za tržište Bosne i Hercegovine. Kao nezavisni proizvođač softvera ova rješenja smo integrisali u vlastite softverske proizvode.

Za više informacija o samim proizvodima i rješenjima možete nas kontaktirati na broj telefona +387 33 262 550 ili na e-mail: prodaja@ping.ba