Održan događaj pod nazivom „Hybrid solutions"

Objavljeno:  11.10.2018
Objavljeno:  11.10.2018

HPE11. oktobra u hotelu Bristol, PING Software and Services je u saradnji sa Hewlett Packard Enterprise održao događaj pod nazivom „Hybrid solutions".

U ugodnoj atmosferi prisutni su imali priliku upoznati se sa digitalnom transformacijom poslovanja kroz prizmu hibridnih tehnologija. Broj servisa dostupnih u obliku usluge raste iz dana u dan i organizacije kontinuirano pokušavaju da optimiziraju vlastite IT resurse sa ciljem da isti doprinesu povećanju efikasnosti i efektivnosti u poslovanju. Transformacija u hibridnu infrastrukturu nužna je za trenutno i kontinuirano stvaranje novih vrijednosti, jer obezbjeđuje prednosti koje donose on-premise rješenja u pogledu tradicionalnih enterprise aplikacija i ujedno omogućava korištenje naprednih servisa u oblaku u trenutku kada su i potrebni.  

Kroz dvije inspirativne prezentacije g. Denisa Stanarevića uspjeli smo dobiti veliku sliku puta transformacije prema hibridnoj infrastrukturi, te koja rješenja kompanije Hewlett Packard Enterprise, koja je lider na ovom polju, nam u tome mogu pomoći.

PING je Silver Data Centar partner kompanije Hewlett Packard Enterprise. Preko dvadeset godina partneri smo sa HPE-om i kontinuirano se edukujemo i razvijamo sa ciljem da našim klijentima pomognemo u razvoju poslovanja korištenjem naprednih tehnologija.