Uspješna implementacija Oracle Database Enterprise Edition sa Real Application Cluster i Oracle Golden Gate-om u Active-Active konfiguraciji za maksimalnu iskorištenost infrastrukturnih lokacija

Objavljeno:  19.07.2023
Objavljeno:  19.07.2023
PING services.jpg


PING je uspješno završio projekat implementacije Oracle tehnologije, uključujući Oracle Database Enterprise Edition sa Real Application Cluster i Oracle Golden Gate u Active-Active načinu rada, za našeg cijenjenog partnera ZIRA i njihovog međunarodnog klijenta.

Integracija ovih tehnologija omogućila je maksimalnu iskorištenost primarnih i sekundarnih lokacija, osiguravajući pouzdanu replikaciju podataka, visoke nivo performansi i kontinuitet poslovanja u strogo od regulatora kontrolisanom okruženju. Ponosni smo na naš tim konsultanata koji je implementacijom ovih rješenja značajno poboljšao ukupnu dostupnost, pouzdanost i performanse predmetnih kritičnih poslovnih sistema, čime su ispunjeni ciljevi i zahtjevi našeg partnera i njihovog cijenjenog klijenta.

 






Zaštitni znakovi

Oracle je registrirani zaštitni znak kompanije Oracle i/ili njezinih podružnica. Naziv i logotip ZIRA su zaštitni znakovi koji pripadaju i vlasništvo su ZIRA.